0
Koszyk
PYŁEK KWIATOWY (PSZCZELI) BIO 180 g - MIELIZIA
50,17 zł
Brutto
Wysyłka maksymalnie do 24 godzin
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni
Dostawa
od 12,90 zł
Wyświetl koszt wysyłki
Kupując ten produkt możesz zebrać
5
punktów lojalnościowych
.
Twój koszyk będzie zawierał
5
punktów
Punkty możesz wymienić na kod rabatowy
0,75 zł
.
Bezpieczne płatności
Szybka wysyłka
Darmowa dostawa od 250 zł!
SKŁADNIKI
ekologiczny pyłek pszczeli.
OPIS
Pyłek pszczeli zawiera ponad 250 aktywnie biologicznych substancji. Są to białka, aminokwasy, lipidy, węglowodany, kwasy tłuszczowe, cukry, związki fenolowe, sole mineralne i witaminy. Dzięki bogactwu cennych substancji pyłek pszczeli wykazuje dobroczynne działanie dla ludzkiego organizmu.
Ten włoski pyłek pszczeli suszony jest w niskiej temperaturze, a dzięki swojemu kwiatowemu aromatowi może być wykorzystywany do oryginalnych połączeń kulinarnych. Pyłek pszczeli zaleca się przyjmować na czczo, pół godziny przed posiłkiem. Ziarna pyłku pszczelego należy namoczyć w wodzie, soku owocowym, MLEKU, jogurcie lub miodzie przez 2-3 godziny. Dzięki temu pyłek będzie najlepiej przyswajalny i uwolni swoją cenną zawartość.
Przed spożyciem pyłku pszczelego należy się upewnić, czy nie jest się na niego uczulonym!
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1510 kJ/356 kcal
Tłuszcz: 1,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 61 g
w tym cukry: 23 g
Białko: 25 g
Sól: 0,01 g
UWAGA
Produkt nieodpowiedni dla dzieci poniżej 12 miesiąca życia.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od światła.
ekologiczny pyłek pszczeli.
OPIS
Pyłek pszczeli zawiera ponad 250 aktywnie biologicznych substancji. Są to białka, aminokwasy, lipidy, węglowodany, kwasy tłuszczowe, cukry, związki fenolowe, sole mineralne i witaminy. Dzięki bogactwu cennych substancji pyłek pszczeli wykazuje dobroczynne działanie dla ludzkiego organizmu.
Ten włoski pyłek pszczeli suszony jest w niskiej temperaturze, a dzięki swojemu kwiatowemu aromatowi może być wykorzystywany do oryginalnych połączeń kulinarnych. Pyłek pszczeli zaleca się przyjmować na czczo, pół godziny przed posiłkiem. Ziarna pyłku pszczelego należy namoczyć w wodzie, soku owocowym, MLEKU, jogurcie lub miodzie przez 2-3 godziny. Dzięki temu pyłek będzie najlepiej przyswajalny i uwolni swoją cenną zawartość.
Przed spożyciem pyłku pszczelego należy się upewnić, czy nie jest się na niego uczulonym!
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1510 kJ/356 kcal
Tłuszcz: 1,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 61 g
w tym cukry: 23 g
Białko: 25 g
Sól: 0,01 g
UWAGA
Produkt nieodpowiedni dla dzieci poniżej 12 miesiąca życia.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od światła.
MIELIZIA
B2_35206
Podobne produkty ( 16 produktów w tej samej kategorii )
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.