0
Koszyk
DAKTYLE W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWE BIO 50 g - DOTI
14,31 zł
Brutto
Wysyłka maksymalnie do 24 godzin
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni
Dostawa
od 12,90 zł
Wyświetl koszt wysyłki
Kupując ten produkt możesz zebrać
1
punkt lojalnościowy
.
Twój koszyk będzie zawierał
1
punkt
Punkty możesz wymienić na kod rabatowy
0,15 zł
.
Bezpieczne płatności
Szybka wysyłka
Darmowa dostawa od 250 zł!
SKŁADNIKI
suszone daktyle* 50%, czekolada gorzka* 49% (miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny(z soi*),substancja glazurująca: guma arabska (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Kawałki suszonych daktyli oblanychgorzką czekoladą.Czekolada: masa kakaowa minimum: 70,4%. Wysoka zawartość błonnika. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1696 kJ/409 kcal
Tłuszcz: 19 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g;
Węglowodany: 49 g;
w tym cukry: 44 g;
Błonnik: 11 g
Białko: 5,6 g;
Sól: 0 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy nerkowca i migdały. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
suszone daktyle* 50%, czekolada gorzka* 49% (miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny(z soi*),substancja glazurująca: guma arabska (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Kawałki suszonych daktyli oblanychgorzką czekoladą.Czekolada: masa kakaowa minimum: 70,4%. Wysoka zawartość błonnika. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1696 kJ/409 kcal
Tłuszcz: 19 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g;
Węglowodany: 49 g;
w tym cukry: 44 g;
Błonnik: 11 g
Białko: 5,6 g;
Sól: 0 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy nerkowca i migdały. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
DOTI
B2_11544
Podobne produkty ( 16 produktów w tej samej kategorii )
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: