0
Cart
PUDER JABŁKOWY (LIOFILIZOWANE SPROSZKOWANE JABŁKO) BIO 40 g - HELPA
zł25.07
Tax included
Wysyłka maksymalnie do 24 godzin
Lowest price in the last 30 days
Supply
from zł12.90
Display delivery cost
By buying this product you can collect up to
2
loyalty points
.
Your cart will contain total
2
points
that can be converted into a voucher of
zł0.30
.
Bezpieczne płatności
Szybka wysyłka
Darmowa dostawa od 100 zł!
SKŁADNIKI
jabłko liofilizowane sproszkowane* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Odkryj Bio Puder Jabłkowy - to 100% ekologicznych jabłek liofilizowanych w postaci owocowego pyłu. To naturalna posypka, którą możesz wykorzystać w kuchni na wiele różnych sposobów. Jabłka są źródłem wielu cennych składników, m.in. witamin, składników mineralnych i błonnika.
Co wyróżnia Bio Puder Jabłkowy?
- Skład: 100% ekologicznych jabłek i nic więcej, bez dodatku cukru.
- Forma: to świetna alternatywa dla cukru pudru.
- Cenne wartości odżywcze: produkt poddany procesowi liofilizacji zachowuje większość witamin i składników mineralnych.
- Wygodne opakowanie, zamykane na wygodną strunę.
Wystarczy dodać łyżeczkę Bio Pudru Jabłkowego do kaszki lub owsianki, by poczuć moc wartości, jakie drzemią w jabłkach. To świetna alternatywa dla tradycyjnego cukru pudru! Doskonale sprawdzi się jako posypka do placków, ciasteczek i gofrów. Większe opakowanie to jeszcze więcej wartości odżywczych i zabawy w kuchni. Spróbuj.
Puder jabłkowy można wykorzystać do:
- posypania: placków, ciast, naleśników, ciasteczek, gofrów
- jako dodatek do: jogurtów, polew, muffinek, twarożków
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1580 kJ/373 kcal
Tłuszcz: 1,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 84 g
w tym cukry: 77 g
Błonnik: 10 g
Białko: 2,1 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.
jabłko liofilizowane sproszkowane* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Odkryj Bio Puder Jabłkowy - to 100% ekologicznych jabłek liofilizowanych w postaci owocowego pyłu. To naturalna posypka, którą możesz wykorzystać w kuchni na wiele różnych sposobów. Jabłka są źródłem wielu cennych składników, m.in. witamin, składników mineralnych i błonnika.
Co wyróżnia Bio Puder Jabłkowy?
- Skład: 100% ekologicznych jabłek i nic więcej, bez dodatku cukru.
- Forma: to świetna alternatywa dla cukru pudru.
- Cenne wartości odżywcze: produkt poddany procesowi liofilizacji zachowuje większość witamin i składników mineralnych.
- Wygodne opakowanie, zamykane na wygodną strunę.
Wystarczy dodać łyżeczkę Bio Pudru Jabłkowego do kaszki lub owsianki, by poczuć moc wartości, jakie drzemią w jabłkach. To świetna alternatywa dla tradycyjnego cukru pudru! Doskonale sprawdzi się jako posypka do placków, ciasteczek i gofrów. Większe opakowanie to jeszcze więcej wartości odżywczych i zabawy w kuchni. Spróbuj.
Puder jabłkowy można wykorzystać do:
- posypania: placków, ciast, naleśników, ciasteczek, gofrów
- jako dodatek do: jogurtów, polew, muffinek, twarożków
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1580 kJ/373 kcal
Tłuszcz: 1,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 84 g
w tym cukry: 77 g
Błonnik: 10 g
Białko: 2,1 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.
THE BRIDGE
B2_34043
Related Products ( 16 other products in the same category )
chat
Comments (0)
No customer reviews for the moment.