0
Cart
PYŁEK KWIATOWY (PSZCZELI) BIO 180 g - MIELIZIA
zł50.17
Tax included
Wysyłka maksymalnie do 24 godzin
Lowest price in the last 30 days
Supply
from zł12.90
Display delivery cost
By buying this product you can collect up to
5
loyalty points
.
Your cart will contain total
5
points
that can be converted into a voucher of
zł0.75
.
Bezpieczne płatności
Szybka wysyłka
Darmowa dostawa od 100 zł!
SKŁADNIKI
ekologiczny pyłek pszczeli.
OPIS
Pyłek pszczeli zawiera ponad 250 aktywnie biologicznych substancji. Są to białka, aminokwasy, lipidy, węglowodany, kwasy tłuszczowe, cukry, związki fenolowe, sole mineralne i witaminy. Dzięki bogactwu cennych substancji pyłek pszczeli wykazuje dobroczynne działanie dla ludzkiego organizmu.
Ten włoski pyłek pszczeli suszony jest w niskiej temperaturze, a dzięki swojemu kwiatowemu aromatowi może być wykorzystywany do oryginalnych połączeń kulinarnych. Pyłek pszczeli zaleca się przyjmować na czczo, pół godziny przed posiłkiem. Ziarna pyłku pszczelego należy namoczyć w wodzie, soku owocowym, MLEKU, jogurcie lub miodzie przez 2-3 godziny. Dzięki temu pyłek będzie najlepiej przyswajalny i uwolni swoją cenną zawartość.
Przed spożyciem pyłku pszczelego należy się upewnić, czy nie jest się na niego uczulonym!
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1510 kJ/356 kcal
Tłuszcz: 1,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 61 g
w tym cukry: 23 g
Białko: 25 g
Sól: 0,01 g
UWAGA
Produkt nieodpowiedni dla dzieci poniżej 12 miesiąca życia.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od światła.
ekologiczny pyłek pszczeli.
OPIS
Pyłek pszczeli zawiera ponad 250 aktywnie biologicznych substancji. Są to białka, aminokwasy, lipidy, węglowodany, kwasy tłuszczowe, cukry, związki fenolowe, sole mineralne i witaminy. Dzięki bogactwu cennych substancji pyłek pszczeli wykazuje dobroczynne działanie dla ludzkiego organizmu.
Ten włoski pyłek pszczeli suszony jest w niskiej temperaturze, a dzięki swojemu kwiatowemu aromatowi może być wykorzystywany do oryginalnych połączeń kulinarnych. Pyłek pszczeli zaleca się przyjmować na czczo, pół godziny przed posiłkiem. Ziarna pyłku pszczelego należy namoczyć w wodzie, soku owocowym, MLEKU, jogurcie lub miodzie przez 2-3 godziny. Dzięki temu pyłek będzie najlepiej przyswajalny i uwolni swoją cenną zawartość.
Przed spożyciem pyłku pszczelego należy się upewnić, czy nie jest się na niego uczulonym!
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1510 kJ/356 kcal
Tłuszcz: 1,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 61 g
w tym cukry: 23 g
Białko: 25 g
Sól: 0,01 g
UWAGA
Produkt nieodpowiedni dla dzieci poniżej 12 miesiąca życia.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od światła.
MIELIZIA
B2_35206
Related Products ( 16 other products in the same category )
chat
Comments (0)
No customer reviews for the moment.