0
Cart
CHRUPKI Z SOCZEWICY Z CEBULĄ I PIEPRZEM BEZGLUTENOWE BIO 60 g - BIOPONT
zł7.78
Tax included
Wysyłka maksymalnie do 24 godzin
Lowest price in the last 30 days
Bezpieczne płatności
Szybka wysyłka
Darmowa dostawa od 100 zł!
SKŁADNIKI
soczewica* 41%, grys kukurydziany*, olej słonecznikowy*, cebula w proszku* 1,6%, sól morska, czarny pieprz mielony* 0,1% (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Chrupki z ekstrudowanej soczewicy z cebulą i pieprzem (bezglutenowe)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1754 kJ / 420 kcal
Tłuszcz: 19 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:2,1 g
Węglowodany:44 g
w tym cukry:1,7 g
Białko:11,8 g
Sól: 2,31 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
soczewica* 41%, grys kukurydziany*, olej słonecznikowy*, cebula w proszku* 1,6%, sól morska, czarny pieprz mielony* 0,1% (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Chrupki z ekstrudowanej soczewicy z cebulą i pieprzem (bezglutenowe)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1754 kJ / 420 kcal
Tłuszcz: 19 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:2,1 g
Węglowodany:44 g
w tym cukry:1,7 g
Białko:11,8 g
Sól: 2,31 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BIOPONT
B2_19111